BORTKØRSEL AF AFFALD

Hos Hus og Have Gruppen ApS, beliggende i Roskilde, kører vi rigtig meget affald på genbrugspladsen.

Affald skal i dag sorteres i forskellige grupper, alt efter om det er murebroker, tømmer, glas, grus, jord eller haveaffald m.m., dette er vi også gerne behjælpelig med.

Vi kører med alt lige fra trailerlæs til fulde vognlæs.

Læs her om flere fordele ved at vælge en professionel til at håndtere dit affald.

Ring til os på 50599844, eller udfyld vores online kontaktformular for at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver.

Haveaffald til genbrugsplads

Hus og Have Grupppen tilbyder professionel bortkørsel af haveaffald til genbrugsplads. Det betyder at vores fagfolk effektivt fjerner og transporterer haveaffald såsom grene, blade, græs og træstammer fra din ejendom til en genbrugsstation. Vi sikrer, at affaldet sorteres og bortskaffes korrekt og miljøvenligt, samtidig med at de sparer dig tid og besvær ved at håndtere tunge eller store mængder affald.

Læs mere her om fordele ved at få professionel hjælp til at bortkøre dit haveaffald.

Boligaffald til genbrugsplads

Vores fagfolk indsamler, fjerner og transporterer forskellige typer boligaffald, såsom gamle møbler, elektronik, byggematerialer eller husholdningsaffald, til en genbrugsstation. Vi sørger for korrekt sortering og bortskaffelse i overensstemmelse med miljøregler, hvilket sparer dig tid og sikrer en ansvarlig håndtering af affaldet.

Læs mere her om fordele ved at få professionel hjælp til at bortkøre dit boligaffald.

Håndværkeraffald til genbrugsplads

Vi indsamler, fjerner og transporterer affald fra bygge- eller renoveringsprojekter, såsom træ, gips, metal, fliser og andet byggeaffald, til en genbrugsstation. Vi sørger for korrekt sortering og miljøvenlig bortskaffelse i overensstemmelse med lovkrav og genanvendelsesprincipper.

Læs mere her om fordele ved at få professionel hjælp til at bortkøre dit håndværkeraffald.