EJENDOMSRENOVERING

Hus og Have Gruppen ApS, beliggende i Roskilde, tilbyder alle former for renovering af ejendomme, lige fra enkeltstående projekter til totalentrepriser, her i blandt tømrerarbejde, murerarbejde, malerarbejde, brolæggerarbejde, have & anlægsarbejde og meget mere.

Vi er en familievirksomhed med et team på ca. 20 personer, vi er total struktureret med styr på alle processer ned i mindste detalje. Vi vægter kvalitetsarbejde frem for pris, det har vores kunder været glade for i mange år.

Kvalitetsarbejde kan også udføres til fornuftige priser, man skal blot vælge de rigtige materialer og håndværkerne skal kunne deres håndværk til perfektion.

Tag os med på råd og vejledning på dit næste projekt, hos os er kun det bedste godt nok til vores kunder, vi hjælper gerne for at sikre, at din drøm bliver en realitet og til fuld tilfredshed.

Kontakt os på 50 59 98 44, eller via vores kontaktformular, så du får det bedste kvalitetsarbejde til den rigtige pris.

Nye vinduer og døre

Vi arbejder sammen med mange fabrikanter af vinduer og døre, alle med øje for kvalitet.

Skal det være i træ, træ/alu, eg, teak, mahogni eller noget helt andet, vinduer og døre i special mål & design, ja mulighederne er mange.

Ønsker du selv at stå for indkøb, ja så monterer vi med glæde, vi er til for at opfylde dine drømme og ønsker.

Kontakt os gerne i starten af processen, så vi i fællesskab sikrer det bedste resultat.

Du kan læse her om flere fordele hvorfor det er en god ide at vælge professionnelle fagfolk til at skifte dine vinduer og døre.

Nyt tag

Skal dit hus have nyt tag, skal det være tegltagsten, fibercement, tagplader, ståltag, tagpap eller noget helt andet?

Mange vælger at få ekstra isoleret, når der skal nyt tag på, skal der evt. også monteres nye kviste?

Vi hos Hus og Have Gruppen er gerne behjælpelige med råd og vejledning, vi samarbejder med rigtig mange leverandører, hvor kvaliteten er i top og til fornuftige priser.

Det at få nyt tag løber ofte op i et større beløb, ikke mindst derfor er det vigtigt at få de rigtige håndværkere til at udføre arbejdet.

Vores team har over 35 års erfaring, så kontakt os når du skal have nyt tag, vi er den rigtige samarbejdspartner, som har styr på alle detaljer og som sikrer dig et perfekt resultat med ro og styring på projektet fra start til slut.

Læs her om flere fordele ved at vælge Hus og Have Gruppen til at skifte dit tag. 

Udskiftning af fuger i murværk

Hvornår er det nødvendigt med omfugning af murværk? – Du kan se, om det er blevet tid til at få omfuget din mur på huset, hvis fugerne mellem murstenene er blevet porøse og er begyndt at smuldre. Derudover kan du lægge mærke til, om der er begyndt at opstå huller i fugerne, eller om der er nogle steder, hvor fugen mangler helt. Har du frostsprængte mursten eller revner i mursten eller fuge, så kan en omfugning af murværk også være den rette løsning.

Hvad er fordelene ved ny fugning af facade? – Der er en række fordele ved omfugning af murværk. Du kan blandt andet nyde godt af følgende: Du kan give dit hus eller din bygning et æstetisk løft – ​Du kan opnå en bedre isoleringsevne – ​Du kan reducere slitage af murstenene – ​Du kan minimere risikoen for fremtidige skader på murværket.

Kontakt Hus og Have Gruppen og få et tilbud på dit udvendige fugearbejde, vi sørger altid for et flot og langtidsholdbart resultat.

Læs mere her om fordele ved at vælge Hus og Have Gruppen til at skifte fuger i murværk.

Facaderenovering

Hos Hus og Have Gruppen udbedrer vi både større og mindre skader i forbindelse med renovering af facader. Det kan være at huset har slået revner, eller at murværket på anden vis er beskadiget. Her er det vigtigt, at du handler hurtigt og kontakter professionelle.

Når man skal reparere murværk, kræver det erfaring og håndværksmæssig ekspertise at udbedre skaderne. Hos Hus og Have Gruppen er du sikret ærlig og ordentlig rådgivning. Vi udfører reparationerne grundigt, så boligen er bedst muligt sikret mange år fremadrettet. Kvalitetsbevidst håndværk som du kan føle dig trygge ved. Sammen finder vi den bedste løsning tilpasset dine ønsker og behov.

Godt håndværk og god service, det får du hos Hus og Have Gruppen. Vi fører en ærlig og nærværende kommunikation med vores kunder. Det kan være stressende at skulle have husets facade renoveret.

Det er derfor ekstra vigtigt, at du føler dig hørt og respekteret. Du skal have en god mavefornemmelse og vide, at din bolig er i trygge hænder. Det er du sikret hos Hus og Have Gruppen.
Du kan altid få fat i os, og vi bestræber os altid på at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

Facaderenovering er et krævende arbejde. Det har også stor betydning for boligen rent byggeteknisk og arkitektonisk. Uanset om du vælger os eller et andet firma, er det klart bedst at få professionelle håndværkere til at udføre din facaderenovering.

Der findes et væld af forskellige muligheder, når det kommer til facaderenovering. Hos Hus og Have Gruppen udfører vi alle typer for facaderenovering bl.a. facadeisolering med facadebatts, vandskuring, net-pudsning, tyndpuds, silikonepuds og fiberpudsning m.m. Vi rådgiver dig til den bedste løsning, og sikrer dig og din familie et godt håndværk og god kommunikation fra start til slut. Hos os er din bolig i sikre hænder nu og i fremtiden.

Derudover viser vi hensyn til din hverdag og tænker også på naboerne, når vi arbejder på din grund. Vi rydder op efter os, og sørger for at sikkerheden er i orden. Et godt samarbejde som sikrer dig det bedst tænkelige resultat inden for facaderenovering.

Læs mere her om fordele ved at vælge en professionel til at lave facederenovering.

Facademaling af murværk

Når det kommer til at male dit hus, er det vigtigt at vælge en professionel og erfaren maler, der kan levere et flot og holdbart resultat. Hos Hus og Have Gruppen er vi specialiserede i maling af huse, og vi har mange års erfaring i branchen. Vi tilbyder en række forskellige tjenester, der kan hjælpe dig med at få dit hus til at skinne og forlænge dets levetid.

Få professionel vejledning og hjælp til farvevalg: Vi ved, at farvevalg kan være en udfordring, når det kommer til at male dit hus. Derfor tilbyder vi professionel vejledning og hjælp til farvevalg, så du kan få det bedste resultat til din bolig. Vores team vil hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og type maling, der passer til din stil og budget.

Forberedelse af overfladerne for maling af hus: For at sikre et flot og holdbart resultat er det vigtigt at forberede overfladerne før maling af huset. Hos Hus og Have Gruppen tager vi altid denne proces seriøst og sørger for at rengøre, fjerne gamle malingsrester og fylde huller, revner og andre ujævnheder, før vi påbegynder selve malerarbejdet.

Professionel maling af hus: Vi har erfarne malere, der er uddannede og certificerede, og vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre et kvalitetsresultat. Vi maler ikke kun facaden på dit hus, men vi sørger også for at male vinduer, døre, træværk og andre dele af huset, så dit hjem får et helt nyt look.

Hurtig og effektiv service: Vi ved, at tid er afgørende, når det kommer til maling af dit hus, og derfor sørger vi altid for at overholde tidsplanen og afslutte arbejdet til den aftalte tid. Vi er også meget omhyggelige med at beskytte dine ejendele under malerarbejdet, så du kan være sikker på, at alt vil forblive i god stand.

Hvis du leder efter en professionel og pålidelig maler, så kontakt Hus og Have Gruppen i dag. Vi vil gerne give dig et tilbud og hjælpe dig med at få det bedste resultat for dit hjem. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og garanterer tilfredshed med vores kvalitetsarbejde.

Læs mere her om fordele ved at vælge en professionel til at udføre facademaling af murværk.

Facademaling af træværk

Maling er vigtig for et sundt træhus.

Et sundt træhus er et hus fri for fugt, råd og svamp, hvilket passende maling kan forebygge effektivt. Maling af træværk, såvel udvendigt som indvendigt, gør ikke kun huset mere attraktivt visuelt, det styrker også materialets holdbarhed markant. Det anbefales at male træværk og træfacader hvert 5.-10. år, afhængigt af træets tilstand og husets specifikke beliggenhed, for at sikre at det forbliver tørt og i god stand.

Hvis væggene og loftet i huset desuden viser tegn på buler, slid og generel dårlig tilstand, kan styrkelse opnås ved at opsætte væv eller filt, efterfulgt af en grundig malerbehandling. Dette arbejde udføres af professionelle malere, disse findes hos Hus og Have Gruppen, der specialiserer sig i både indendørs og udendørs projekter. Det er også muligt at inddrage moderne teknikker såsom brug af sprøjtepistol for en mere ensartet påføring.

Omkostningerne ved malerarbejde varierer, her er det vigtigt, at der kun anvendes de bedste materialer samt kvalificerede fagfolk. Mange snyder desværre med kvaliteten af malingen samt med grundarbejdet, dette bare for at kunne komme med en lav pris. Malerarbejde indebærer ikke kun æstetiske forbedringer, men tjener også som en investering i ejendommens langtidsholdbarhed og komfort. Ved at vælge kvalificerede og erfarne malere sikres det, at både små og store malerprojekter udføres med højeste kvalitetsstandard. Hos Hus og Have Gruppen vil du kun opleve første klasses arbejde med de bedste materialer, som holder på den lange bane. Vi skal lægge navn til vores arbejde, så kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Ved at arrangere et gratis, uforpligtende møde med Hus og Have Gruppen, tilbyder vi personlig vejledning for at forvandle din bolig. Maleren vil efter besøget udarbejde et tilpasset tilbud, som du frit kan acceptere eller afslå. Uanset om du ønsker at få malet en væg en anden farve, få malet udendørs træværk eller få rådgivning om moderne malerteknikker som brug af malersprøjtepistol eller projektor til malearbejde, kan vi hjælpe dig.

Gør brug af vores tilbud på malerarbejde, som er skræddersyet til dine behov, uanset om det gælder malerarbejde i en lejlighed eller en større ejendom. Alle vores malere er kvalitetssikrede, så du kan føle dig tryg ved det endelige resultat. Husk, et godt malerjob ikke kun fornyer æstetikken i dit hjem, men kan også beskytte og forlænge levetiden af dine overflader.

Læs mere her om fordele ved at vælge en professionel til at udføre facademaling af træværk.

Brolæggerarbejde

Hus og Have Gruppen tilbyder alle former for belægningsarbejde, heriblandt fortove, stier, indkørsler terrasser, støttemure, trapper, parkeringspladser, beplantningsbede og meget mere.

Vores dygtige brolægger team er specialister i belægningsarbejde.

Vores speciale er udførsel af kvalitetsarbejde som holder, vi har mange års erfaring i at lave de rigtige bundforhold, understøbninger m.m.

Netop bundforholdene og understøbningsarbejdet er en af vores spidskompetencer, vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Lige netop på belægningsarbejde er priserne svære at gennemskue, rigtig mange laver ”fantasi” priser for at få en ordre, det kan kun lade sig gøre ved at springe over ”hvor gæret er lavest”.

Når man skal have lavet en belægningsopgave, løber det som regel op i lidt større beløb, derfor er det vigtigt at vælge den rigtige brolægger til at udføre arbejdet.

Kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformuler, vi kommer gerne ud og drøfter projektet med dig, så du får det bedste kvalitetsarbejde til den rigtige pris.

Læs mere her om hvilke typer brolægningsarbejde Hus og Have Gruppen udfører.

Have og anlægsarbejde

Hus og Have Gruppen er din professionelle sparringspartner, uanset hvad du skal have lavet inden for have og anlæg.

Vi stræber efter at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, altid med fokus på tillid og kundetilfredshed.

Vi udfører bl.a.:

  • Anlægning af græsplæne
  • Anlæg af terrasse og indkørsel
  • Beskæring af træer og buske
  • Belægningsarbejde
  • Etablering af højbede
  • Haveindretning
  • Opsætning af hegn
  • Opbygning af haver til nye huse
  • Planeringsarbejde
  • Renovering af eksisterende have
  • Rydning af grønne arealer
  • Topping af græsplæne
  • Træfældning
  • Udlægning af rullegræs
  • Vedligeholdelse af grønne områder
  • Og meget mere …

Også når det kommer til have og anlægsarbejde, er det vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring inden for sit felt.

Lad derfor vores anlægsgartner stå for pasning af jeres grønne område. Vi hjælper både private og erhverv.

Vi står altid klar til enhver opgave, du har på hjertet, ring for et uforpligtende tilbud på telefon 50599844 eller kontakt os via vores kontakt formular.

Ønsker du en minimalistisk have eller en flot blomstrende have evt. frugttræer og meget mere, eller skal stilen være vild med vilje, så er vi din rigtige samarbejdspartner.

Som anlægsgartner dækker vores anlægsarbejde over mange forskellige opgaver inden for bygge- & anlægsarbejde på eller i jorden. Det kan være alt fra planteopgaver til flise- eller entreprenørarbejde, det kommer helt an på, hvad det er for en type opgave, der skal løses.

Hos Hus og Have Gruppen har vi erfaring med de mange forskellige områder, der er inden for anlægsarbejde. Det er vigtigt for os, at du har tillid til os og er tryg fra start til slut, når vi skal udføre arbejde for dig.

Beplantninger kan varieres med buske, løgplanter, stauder, sommerblomster, træer og meget mere. Der kan arbejdes med variation og/eller ensartethed i beplantningerne for at få nogle udtryk, der passer til havedesign og hus.

Hus og Have Gruppen er det helt rigtige valg, vi har JYSKE rødder, vi overholder vores aftaler og vores teamledere er alle familie ud i 3. generation!

Vi glæder os til at byde dig velkommen blandt vores mange glade kunder 😊