MALERARBEJDE

Hus og Have Gruppen udfører malerarbejde med højt fagligt stolthed.For os er en maleropgave aldrig bare en opgave, der skal overstås. Vi vægter altid at lytte til vores kunders ønsker, give en god faglig rådgivning, samt at udføre en professionel opgave, der først slutter, når der er ryddet helt op, og vi siger farvel og tak, fordi vi måtte løse opgaven for dig.

Derfor er der heller aldrig to opgaver, der er ens, og vi skelner ikke mellem store og små opgaver.

Nogle af de opgaver vi ofte løser er f.eks.:

  • Indendørs og udendørs malerarbejde
  • Maling af lejlighed ved til- og fraflytning (Flyttelejligheder)
  • Opsætning af tapet, filt og væv
  • Spartling af vægge og lofter
  • Sprøjtemaling

Men vi løser også ofte større og mindre spartelopgaver, maling af vinduer og døre, træbeskyttelse og meget mere.
Få professionel hjælp, kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformular.

Indendørs malerarbejde

Indendørs malerarbejde af høj kvalitet på Sjælland.

Vi er Hus og Have Gruppen, et firma fra Roskilde, med en afdeling der er specialiseret i indendørs malerarbejde. Vi er dedikerede til at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder.

Vi har et erfarent team af malere med omfattende ekspertise i forskellige teknikker, som sikrer, at vi kan levere den bedste kvalitet og opfylder vores kunders ønsker. Vi lytter altid til vores kunders behov og rådgiver om farvevalg og design, så du kan få det resultat, du ønsker.

Vi tilbyder en omfattende vifte af tjenester til vores kunder. Vi kan tage os af alt fra spartling og filtning af vægge, til malerarbejde på træ og metal. Vi kan også hjælpe med at reparere eventuelle skader, før vi begynder at male, for at sikre at resultatet bliver perfekt.

Vi er stolte af vores ry som et pålideligt og professionelt håndværker virksomhed. Vores primære mål er at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse med det arbejde, vi udfører. Vi sørger for at minimere enhver form for forstyrrelse og sørger altid for at rydde op efter os selv, når vi er færdige med arbejdet.

Hvis du er på udkig efter et pålideligt og professionelt malerteam, så kontakt Hus og Have Gruppen i dag. Vi er klar til at hjælpe med alle typer af malerarbejde og vil sikre, at du er tilfreds med det endelige resultat.

Få professionel hjælp, kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformular.

Læs mere her om fordele og typer af indendørs malerarbejde.

Udendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde af høj kvalitet på Sjælland.

Hos Hus og Have Gruppen er vi eksperter i at levere høj kvalitet af udendørs malerarbejde. Vi har mange års erfaring inden for malerfaget og er stolte af vores ry som en pålidelig og professionel håndværker virksomhed.

Vi forstår, at udendørs malerarbejde kræver særlige ekspertiser og teknikker. Det handler ikke kun om at male overfladerne, men også om at beskytte og bevare dem mod alger og mos mm. Vores team af erfarne og talentfulde malere har ekspertise i at arbejde med alle typer overflader, herunder træ, metal og murværk, og sørger altid for at bruge de bedste materialer og teknikker for at sikre, at resultatet er af højeste kvalitet.

Vi kan tage os af alle typer af udendørs maleropgaver. Vi kan også hjælpe med at rengøre og forberede overfladerne, før vi begynder at male, dette for at sikre det bedst mulige resultat.

Vi ved også, hvor vigtigt det er at minimere gener og forstyrrelser for vores kunder, mens vi udfører vores arbejde. Derfor sørger vi altid for at planlægge arbejdet omkring dine behov og tidsplan, og vi tager altid hensyn til miljøet og sikkerheden.

Søger du et pålideligt og professionelt malerteam til dit udendørs malerarbejde, så kontakt Hus og Have Gruppen i dag. Vi er klar til at hjælpe med enhver opgave, stor eller lille, og vil sikre, at du er tilfreds med det endelige resultat.

Kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformular, så kommer vi gerne ud helt uforpligtende og ser på omfanget af opgaven, med efterfølgende tilbud.

Læs mere her om fordelene ved at hyre Hus og Have Gruppen til udendørs malerarbejde. 

Spartling af vægge og lofter

Professionel spartling af vægge og lofter.

Hvis du ønsker at male dine vægge og lofter eller påføre tapet, er det vigtigt at sørge for, at overfladerne er glatte og jævne. Dette er, hvor spartling af vægge og lofter kommer ind i billedet. Hos Hus og Have Gruppen tilbyder vi spartling af vægge og lofter for at sikre et glat og jævnt resultat.

Inden spartlingen starter, er det vigtigt at forberede overfladerne grundigt for at opnå et godt resultat. Hos Hus og Have Gruppen er vi meget omhyggelige med at rengøre overfladerne, fjerne løs maling og spartelrester og fylde huller, revner og andre ujævnheder. Dette er en vigtig proces for at opnå et glat og jævnt resultat.

Vores erfarne og kvalificerede spartlingseksperter er uddannede og certificerede og har mange års erfaring inden for branchen. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at spartlingen bliver udført korrekt og med et holdbart resultat. Vi er altid opdaterede med de nyeste teknologier og materialer, så vi kan levere det bedste resultat til vores kunder.

Vi ved, at tid er afgørende, når det kommer til spartling af vægge og lofter, og derfor sørger vi altid for at overholde tidsplanen og afslutte arbejdet til den aftalte tid. Vi er også meget omhyggelige med at beskytte dine møbler og ejendele under spartlingsarbejdet, så du kan være sikker på, at alt vil forblive i god stand.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og garanterer tilfredshed med vores arbejde. Vi er stolte af at have et godt ry i branchen blandt alle vores glade og tilfredse kunder.

Hvis du leder efter en professionel og pålidelig spartlingsekspert, så kontakt Hus og Have Gruppen i dag. Vi vil gerne give dig et tilbud og hjælpe dig med at få det bedste resultat for dit hjem. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og garanterer tilfredshed med vores arbejde.

Kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformular, så kommer vi gerne ud helt uforpligtende og ser på omfanget af opgaven, med efterfølgende tilbud.

Læs mere her om fordelene ved at hyre en professionel til spartling af vægge og lofter.

Maling af lejligheder ved til og fraflytning (flyttelejligheder)

At flytte kan være en stressende tid, og det kan være svært at finde tid og energi til at male din nye lejlighed eller forberede din gamle lejlighed til at flytte ud. Det er her, Hus og Have Gruppen kommer ind i billedet. Vi er specialiserede i at male flyttelejligheder og har mange års erfaring i branchen.

Når du vælger Hus og Have gruppen til at male din flyttelejlighed, kan du forvente en professionel service fra start til slut. Vi starter med at foretage en grundig inspektion af lejligheden for at identificere eventuelle problemer eller udfordringer, der kan påvirke vores arbejde. Derefter udarbejder vi en detaljeret plan og tidsplan for maling af lejligheden.

Vores erfarne malere er uddannede og certificerede, og vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre et kvalitetsresultat. Vi maler ikke kun væggene, men vi sørger også for at male lofter, døre, vinduesrammer og lister, så din flyttelejlighed ser helt ny ud.

Vi ved, at tid er afgørende, når det kommer til flyttelejligheder, og derfor sørger vi altid for at overholde tidsplanen og afslutte arbejdet til den aftalte tid. Vi er også meget omhyggelige med at beskytte dine møbler og ejendele under malerarbejdet, så du kan være sikker på, at alt vil forblive i god stand.

Hvis du har brug for professionel maling af din flyttelejlighed, så kontakt Hus og Have Gruppen i dag. Vi er klar til at hjælpe dig med at få din lejlighed til at se ny og frisk ud, så du kan fokusere på din flytning. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og garanterer tilfredshed med vores arbejde.

Få et kvalitetstilbud, kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformular.

Læs mere her om fordelene ved at hyre Hus og Have Gruppen til maling af lejligheder ved til og fraflytning.

Opsætning af tapet

Professionel opsætning af tapet.

Opsætning af tapet er en af de mest populære måder at skabe et unikt og personligt udtryk i dit hjem. Det er en af vores specialiteter hos Hus og Have Gruppen, og vores erfarne og kvalificerede opsætnings- og malerspecialister er klar til at hjælpe dig.

Når du har valgt det perfekte tapet, vil vores erfarne og kvalificerede opsætnings- og malerspecialister sørge for at opsætte det på den mest professionelle måde. Vi har den nødvendige viden, erfaring og udstyr til at sikre, at dit tapet bliver sat op korrekt og præcist. Vi sørger for at fjerne eventuelle luftbobler og folder, så du får en glat og fejlfri overflade.

Vi forstår, at tid er afgørende, når det kommer til opsætning af tapet, og derfor sørger vi altid for at overholde tidsplanen og afslutte arbejdet til den aftalte tid. Vi er også meget omhyggelige med at beskytte dine møbler og ejendele under opsætningen, så du kan være sikker på, at alt vil forblive i god stand.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for opsætning af tapet og garanterer tilfredshed med vores arbejde. Vi er stolte af at have et godt ry i branchen med rigtig mange glade og tilfredse kunder.

Hvis du leder efter en professionel og pålidelig opsætnings- og malerspecialist til opsætning af tapet, så kontakt Hus og Have Gruppen i dag. Vi vil gerne give dig et tilbud og hjælpe dig med at få det bedste resultat for dit hjem. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og garanterer tilfredshed med vores arbejde.

Få professionel hjælp, kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformular.

Læs mere her om fordelene ved at hyre en professionel til opsætning af tapet.

Opsætning af filt og væv

Professionel opsætning af filt og væv.

Opsætning af filt og væv er en fantastisk måde at skabe en flot og holdbar overflade i dit hjem. Det er også en af de mest populære og eftertragtede måder at dekorere dine vægge på, da det giver et smukt og ensartet look, der passer til enhver stil og indretning.

Hus og Have Gruppen er din erfarne og professionelle opsætnings- og malerspecialist, vi har mange års erfaring i at levere højkvalitetsfilt- og vævopsætning til vores kunder. Vi tilbyder en række forskellige muligheder for opsætning af filt og væv, herunder traditionelle filt- og vævstyper samt mere moderne og innovative muligheder.

Vores erfarne og kvalificerede opsætnings- og malerspecialister vil hjælpe dig med at vælge den bedste filt og væv til dit hjem, baseret på dine specifikke behov og ønsker. Vi vil også sørge for at opsætte filt og væv på den mest effektive og professionelle måde, så du kan nyde et smukt og holdbart resultat i mange år fremover.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for opsætning af filt og væv, og vi garanterer tilfredshed med vores arbejde. Vi er stolte af at have et godt ry i branchen og med rigtig mange glade og tilfredse kunder.

Vi vil gerne give dig et tilbud og hjælpe dig med at få det bedste resultat for dit hjem.

Kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformular.

Læs mere her om fordelene ved at hyre en professionel til opsætning af filt og væv.

Opsætning og reparation af stuk

Professionel opsætning af stuk.

En professionel opsætning af stuk kræver både præcision og erfaring for at sikre et smukt og holdbart resultat. Stuk kan være fremstillet af gips, polyurethan eller andre materialer og bruges til at tilføje elegance og karakter til loftet eller væggene. Hos Hus og Have Gruppen tager vi højde for følgende:

  1. Forberedelse af rummet
  • Før opsætningen påbegyndes, besigtiger den professionelle stukkatør rummet for at vurdere overfladens tilstand. Loft og vægge rengøres og klargøres, så stukken kan sidde korrekt fast.
  • Eventuelle revner, huller eller ujævnheder i loftet repareres, og overfladen primes for at sikre en god vedhæftning af stukken.
  1. Måling og tilpasning
  • Nøjagtige målinger af loftet og væggene foretages for at sikre, at stukken passer perfekt til rummet. Dette kan indebære tilpasning af stuclister, loftrosetter eller gesimser for at opnå et sømløst udseende.
  • I nogle tilfælde fremstilles specialfremstillet stuk, som passer til det specifikke rumdesign.
  1. Opsætning af stuk
  • Vi påfører en egnet lim eller gipsbaseret mørtel på stukken og placerer den forsigtigt på det ønskede område. Når det drejer sig om gipsstuk, er det afgørende at arbejde hurtigt, da gipsen hærder hurtigt.
  • Særligt for større elementer som loftrosetter eller gesimser er det nødvendigt med ekstra støtte, mens stukken hærder for at sikre, at den forbliver på plads.
  • For at opnå en perfekt finish sørger stukkatøren for, at overgange mellem forskellige stykkelementer er glatte og sammenhængende, så der ikke er synlige samlinger.
  1. Afsluttende bearbejdning
  • Når stukken er fastgjort, foretages en afsluttende slibning og spartling af overgange og kanter for at sikre, at resultatet er glat og ensartet.
  • Hvis ønsket, kan stukken males eller behandles for at matche rummets øvrige stil og farvepalet. Det gøres ofte som en del af den samlede indretningsplan.
  1. Oprydning
  • Hus og Have Gruppen sørger for at beskytte gulve og møbler under arbejdet og rydder grundigt op efterfølgende. Støvsugning og rengøring sikrer, at rummet er klart til brug efter projektets afslutning.

Vi vil gerne give dig et tilbud og hjælpe dig med at få det bedste resultat for dit hjem.

Kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformular.

Læs mere her om fordele ved at hyre en professionel til stuk arbejde. 

Sprøjtemaling

Professionel sprøjtemaling af vægge, lofter og facader.

Sprøjtemaling er en hurtig og effektiv måde at male dit hjem på. Det er en teknik, der bruges til at påføre maling i et jævnt og ensartet lag på overfladen, og det er en af vores specialiteter hos Hus og Have Gruppen. Vi har mange års erfaring i sprøjtemaling, og vi kan hjælpe dig med at få et smukt og holdbart resultat til dit hjem.

Sprøjtemaling er en teknik, der passer godt til større overflader som vægge, lofter og facader. Det er også en god løsning, når du ønsker at male en overflade med mange detaljer, hvor det kan være svært at komme til med en pensel eller en rulle. Sprøjtemaling giver også et ensartet og glat resultat uden striber, der kan opstå ved påføring med pensel eller rulle.

Vores erfarne og kvalificerede malere bruger kun de bedste sprøjtemalingsmaskiner og teknikker for at sikre et kvalitetsresultat. Vi er meget omhyggelige med at dække og beskytte overflader og ejendele omkring det område, der skal males, så du kan være sikker på, at alt vil forblive i god stand.

Vi ved, at tid er afgørende, når det kommer til sprøjtemaling, og derfor sørger vi altid for at overholde tidsplanen og afslutte arbejdet til den aftalte tid. Vi er også meget omhyggelige med at rengøre og rydde op efter os, så du kan nyde dit nyrenoverede hjem med det samme.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og garanterer tilfredshed med vores arbejde. Vi er stolte af at have et godt ry i branchen blandt alle vores glade og tilfredse kunder.

Få professionel hjælp, kontakt os på 50599844 eller via vores kontaktformular.

Læs mere her om fordelene ved at hyre Hus og Have Gruppen til at udføre sprøjtemaling.